Nis

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü anısına çocuklara aramağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

Nis

Şbt

Satranç Takımımız, Petrolofisi  Satranç Turnuvasında Genel Kategoride Beşiktaş İlçe Birincisi Olmuştur.istanbul geneli spor klüpleri turnuvasına katılacaktır.

Ock

Okul Takımımız Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında ,İlçe Birincisi Oldu.Bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.Tüm öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi, emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Ailemle Oynuyorum Ara Tatil Oyun Kitabım - http://meb.ai/LQSHwU

İlkokul: Ara Tatil Etkinlik Takvimim - İlkokul - http://meb.ai/UvCVlKb

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Nice yıllara!

Kas

1-B Sınıfı öğretmenimiz Muaz ŞEKER ve öğrencileri, geleneksel oyun ve sporlarımızı aynı çatı altında buluşturan Etnospor Deneyim Merkezine gezi düzenlediler.

Okçuluk, atlı okçuluk simülatörü, VR (sanal gerçeklik) okçuluk, mangala, karelok, mas güreşi, topaç çevirme, ahşap atölyesi, geleneksel Türk motifleriyle çanta boyama gibi birçok farklı istasyonun bulunduğu Deneyim Merkezinde keyifli anlar yaşayan öğrencilerimizden kareleri sizlerle paylaşmak istedik.

Geziyi düzenleyen Muaz ŞEKER öğretmenimize velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda deprem Anında yapılması gereken , "Çök Kapan Tutun" tatbikatı yapılarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturuldu.

Sevgili velilerimiz,

12 Kasım'da 18.57'de ilk kez bir ülke tatbikatı yapılacak. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye'ye aynı anda mesaj gelecek. Öğrencilerimize bugün yapılan tatbikatta bilgilendirme yapılarak sizlere iletmeleri için ödevlendirdik.