May

Nis

Sayın Velimiz;

Okulumuzun 2023 –2024 Eğitim – Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı
26.10.2022  Perşembe  günü okulumuz  Spor  Salonunda  saat 14:30 'da yapılacaktır.

04.10.2023

H.Ali KORKMAZ

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve Yoklama

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3. Okul Aile  Birliği  Yönetmeliği  Hakkında  Bilgilendirme

4. Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi)  ve  Divan  Kurulu  Başkanı  ile  Yazmanın  Seçimi

5. Okul Müdürü  H.Ali KORKMAZ'ın konuşması

7. Velilerin Yönetim-Denetimden Beklentileri-Görüşleri

8. Yeni Okul aile Birliği organlarının oluşturulması ve yetki verilmesi

9. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Görüşülmesi

10. Tahmini Bütçenin Görüşülmesi

11. İhtiyaçların Giderilmesinde Yönetim Kurulunu Yetkilendirmek

12. Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi

13. Dilek ve Temenniler

14. Kapanış

Eyl

Sayın Velilerimiz; Anasınıfı,İlkokul ve Özel Eğitim 1.Sınıf Uyum programları ve rehberlik uygulamaları 04 Eylül'de başlayacak 08 Eylül 2023 cuma günü bitecektir.Hergün saat 10:30 -12:00 arasında planlama yapılmıştır.Ayrıca buradaki linkten bilgi edinebilirsiniz. .2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okula Uyum Eğitimlerine İlişkin Kılavuzlar Yayınlanmıştır. (meb.gov.tr)

Tem

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okul giriş çıkış saatleri aşağıda belirtildiği gibi uygulanacaktır. Tüm velilerimize önemle duyurulur.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı olarak, okul öncesi eğitim kademesindeki öğrencilere ücretsiz beslenme desteği uygulanmaya başlamıştır. Enerji ve besin ögesi gereksinimleri ve menü planlama ilkeleri dikkate alınarak diyetisyenler eşliğinde beslenme menüleri oluşturulmaktadır.

Nis