Nimetullah Mahruki İlkokulu

Adres
KONAKLAR MAH. ORG. İZZETTİN AKSALUR CAD. NİMETULLAH MAHRUKİ İLKOKULU BLOK NO 9 İÇ KAPI NO 1 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak. VISION STATEMENT Our students will be successful and ready for the future requirement; • Creative, • Internationally minded, • Thinker, • Sociable, • Patriotic, • Well rounded, • Productive, • Ethical, • Active, • Life-Long Lerarner, We will be one tj-he leading schools in Turkey and to be known internationally.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkları önemseyen bir ortamda, Dünya ve Türkiye’de tercih edilen, ülke ve Dünya geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile Dünya vatandaşı yetiştirmektir. ----------------- MISSION STATEMENT Our mission is to educate students, who have internatilised Atatürk’s principals and thoughts, are productive, creative, responsible, keep scientific method forefront, preferred in the World and in Turkey and conctribute to the country’s and and World’s future, in a place where individual differences are important. We educate them as a global citizen with the modern teaching strategies and World centered education with technology and intensive foreign language ability.
Başlama saati: 08.50 Bitiş saati: 16:45
Ulaşım
4. Levent Metro durağından 52 (Konaklar Mah) otobüsü ile (500T otobüslerinin geçtiği durağın yanı)
Konaklar Mah. 3. Kolordu Lojmanları içi Yeni Levent/Beşiktaş
Okulumuz İl Merkezine 15 km İlçe Merkezine 5 km uzaklıktadır.